Wessel Migchels

Ik ben Wessel Migchels. Als middelste van 3 kinderen, ben ik opgegroeid in een hecht liefdevol gezin. Ook ons gezin kende zijn ups en downs. Als 11 jarig meisje werd mijn zorgzaamheid al op de proef gesteld doordat mijn moeder een chronische ziekte kreeg en de oudste uit ons gezin ‘omging met verkeerde vrienden’. In dezelfde periode zat ik op een dansacademie en legde ik de lat voor mezelf erg hoog in de topsport.

Het gevolg hiervan was dat ik veel te jong al volwassen ben geworden en gedeelten van mijn puberteit onbewust heb gemist.

Op 24 jarige leeftijd ben ik mijn eigen onderneming gestart, wat ik vele jaren succesvol en met veel plezier heb gedaan. Gedurende mijn carrière ben ik getrouwd en heb ik twee kinderen gekregen. Ook ik ben, zoals voor velen misschien herkenbaar, terecht gekomen in de hectiek van het gezinsleven in combinatie met mijn ondernemerschap. Ik ervaarde een enorme sociale en maatschappelijke druk in deze fase van mijn leven, wat veel onrust gaf.

Als zelfstandige voerde ik dagelijks gesprekken met mijn klanten over diverse levensvragen en problematieken die me erg interesseerden. Mijn klanten echter verder helpen met deze vraagstukken behoorden niet tot mijn vakgebied en voelde als een groot gemis.

Ik ben zelf op zoek gegaan naar handvatten om de structuur en rust vast te kunnen houden in mijn leven, en heb daarvoor verschillende trainingen gevolgd.

Echter hebben deze trainingen mij niet voldoende kunnen helpen om me staande te houden in deze hectische en snelle maatschappij. Dit kwam bij mij tot uiting door extreme hoofdpijnklachten met als gevolg het niet meer kunnen functioneren in mijn eigen onderneming. Na vele onderzoeken door mijn huisarts en neurologen, ben ik via via terecht gekomen bij de Inge van Liempt kliniek. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat mijn hoofdpijnklachten werden opgelost en ik weer dichter bij mezelf kon komen. ‘Ik ben letterlijk bevrijd van mijn ontspoorde ik!’.


Mijn ervaring met de behandeling bij de Inge van Liempt kliniek heeft ervoor gezorgd dat ik de keuze heb durven maken om de 5D behandelmethode en de neurofeedback opleiding te gaan volgen.

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik jullie als therapeut en ervaringsdeskundige mag helpen om op zoek te gaan naar wie je werkelijk bent.