Joost Govers

Ik ben Joost en getrouwd met Inge. Samen hebben we een prachtig gezin met 6 kinderen.

Ik ben vanaf 1995 actief in de gezondheidszorg. Sinds 2002 heb ik me met name begeven in bedrijfsmatige en bestuurlijk posities binnen bedrijven in de gezondheidszorg.

Om van betekenis te kunnen en mogen zijn naar en samen met anderen, daar kan ik enorm enthousiast van worden. Ik sta er volledig achter om de zorg anders te organiseren zodat we hier, met elkaar, op de juiste manier gebruik van kunnen maken. Door de Juiste zorg te krijgen op het moment wanneer het nodig is maar vooral persoonlijk en effectief, dat is wat ik belangrijk vind. Je doet dit samen en het is niet one size fits all.

In 2015 hebben Inge en ik onze praktijk samen opgericht. Een praktijk met een andere en vernieuwde benadering.

Anders door gefocust te zijn op concreetheid, meetbaarheid, preventie en op de combinatie tussen medische en psychologische wetenschap. Door het succes van deze aanpak konden we doorgroeien tot de Inge van Liempt kliniek met de unieke en succesvolle 5D behandelmethode.

Aan jezelf werken en jouw mentale gezondheid is een groot goed en niet vanzelfsprekend. Ik heb dat persoonlijk en ook binnen alle bedrijven altijd zo ervaren. Wij als mensen zijn altijd in beweging en staan bij zoveel stil maar vaak niet bij onszelf. Waarom doe je wat je doet en denk je zoals je denkt. Ik spreek elke maand tientallen mensen en hoor vaak terug: “Zo ben ik nou eenmaal” of “ik weet niet waar dit ineens vandaan komt” of “ik heb best het een en ander gedaan maar er zit iets in mij en ik kom er niet bij en weet niet wat”. Dat weten wij wel en wij willen en kunnen je daarbij helpen.

Aan jezelf werken en de reis naar binnen is de beste en mooiste investering die je jezelf kunt gunnen. Ik ervaar dit nog steeds elke dag zo!