Je hersenen draaien overuren: hoe lang hou je dit nog vol?

“Hoe gaat het?”

“Goed: druk, druk, druk.”

Oké: je hebt het druk, dus het gaat goed met je? Je jaagt je leven door, van het een naar het ander. Je hebt last van keuzestress, want de mogelijkheden die je hebt zijn talloos. Je wil succesvol zijn, bij alles wat je doet. Je huis, je gezin: alles moet op orde zijn. s’Avonds lig je uitgeput op de bank te bingewatchen terwijl je ondertussen nog de stories van je vrienden op Instagram checkt. Je bent kapot. Slaapt niet meer goed. Ziet als een berg op tegen de volgende dag. Je vindt niets meer leuk. Je sport ook al tijden niet meer en voelt je schuldig terwijl je een zak chips naar binnen werkt. Je voelt het in je hele lijf. Het is op. Je energie is op. Je hersenen draaien maar door en door en door.


Burn-out, quarterlife crisis, millenialprobleem of depressie?

Of het nu een burn-out is,overspannen, een quarterlife crisis, een millenialprobleem of een depressie, maakt voor de gevolgen niet uit. Feit is dat je je het liefst morgen ziek meldt en onder de dekens kruipt. Hoe lang hou je dit nog vol?

De kans dat je dit niet lang meer volhoudt, is heel groot. Als je nu niet goed voor jezelf gaat zorgen, kun je letterlijk omvallen. Dan zegt je lijf feitelijk tegen jou: dit is genoeg. Het is klaar. Stop. En misschien, als je dit leest, is dat al gebeurd.

Onrustige hersenen

Jouw hersenen draaien al lange tijd overuren. Daardoor kunnen die uit balans raken. Logisch gevolg hiervan is dat ook jij uit balans raakt of bent geraakt.

Je hersenen bestaan uit verschillende delen die allemaal een bepaalde activiteit hebben. Wanneer je hersenen alleen nog maar overuren draaien, begrijp je dat die hersenactiviteit anders is dan goed voor jou. Dat kan de reden zijn waarom jij deze negatieve gevoelens hebt, intens moe bent en zo graag rust in je hoofd wil.

De 5D behandelmethode kan je helpen

Binnen de 5D behandelmethode breng je je hersenactiviteit met neurofeedback weer terug op peil. Daarvoor wordt er eerst een QEEG gemaakt. De QEEG meet de elektrische activiteit van je hersenen en op basis daarvan kan worden gezien in welke delen de activiteit ontregelt is. Dat is bij iedereen anders.
Voor de neurofeedbacktraining zelf hoef je niets te doen. Je zit in een stoel terwijl je naar muziek gaat luisteren of naar een film gaat kijken, die jij met je hersenen aan gaat sturen … Na een aantal trainingen (dat is bij iedere persoon anders) weten je hersenen welke activiteit voor jou goed is en zo komen ze weer terug in balans. Dat maakt dat jij je ook weer meer in balans gaat voelen. Je innerlijke rust komt door de totale 5D behandelmethode helemaal terug en je krijgt weer de energie om leuke dingen te gaan doen.

Plan een gratis kennismakingsgesprek voor jouw 5D behandeling.

Misschien denk je dat dit te mooi is om waar te zijn. Maar nee, ik heb in mijn kliniek inmiddels veel cliënten met deze burnout behandeling kunnen helpen. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Sander of Monique die zich na de 5D behandeling weer goed zijn gaan voelen. Wil je weten of deze 5D behandelmethode ook iets voor jou kan zijn, stuur mij dan gerust een e-mail. In het gratis kennismakingsgesprek kun je al je vragen stellen. Je hebt voor de QEEG en 5D behandelmethode geen verwijzing van de huisarts nodig, en beide worden vanuit je aanvullende verzekering vergoed.

Ik help je heel graag weer in balans te komen. Plan snel een Gratis kennismakingsgesprek in en….


Be the new you!