Behandeling Burn out en Mentale klachten

Stress, overspannen en burn out verschijnselen

Druk, druk, druk, je brein maakt overuren. Je jaagt je leven door, van het één naar het ander. Je zit in een sneltrein die maar niet wil stoppen. Je bent uitgeput maar krijgt er geen grip op. Elke dag wordt zwaarder en zwaarder tot het moment dat je lichaam zegt "en nu is het klaar!" Het is op! Je kan niet meer. Het liefst kruip je onder de dekens en meld je je ziek. Hoe lang hou je dit nog vol? Er komen zoveel emoties los, waar komen ze toch allemaal vandaan? je voelt je intens ellendig en wilt rust alleen maar rust.

Mentale stress leidt tot fysieke klachten

Jouw hersenen draaien al lange tijd overuren. Daardoor kunnen deze uit balans raken. Logisch gevolg hiervan is dat jij ook uit balans raakt of bent geraakt. Dit wordt vaak een burnout of overspannen genoemd. Het kan leiden tot diverse lichamelijke en psychische klachten. Symptomen en verschijnselen bij een burnout zijn onder andere: Lichamelijke uitputting, niet meer op kunnen laden, concentratie- en geheugenklachten, gevoelens van incompetentie en kwaadheid, gevoel van falen, slaapproblemen, piekeren, gespannen zijn en nergens meer toe kunnen komen.

Daarnaast zijn er ook pijnklachten zoals hoofdpijn, maagpijn en/of spierpijn.

Burnout behandeling met neurofeedback: Na 6 tot 10 sessies al voelbaar

Het mooie is dat je hier wat aan kunt doen. Met de 5D behandelmethode train je niet alleen jouw brein in balans, maar ook je hele lichaam. Dit is erg fijn en na 6 tot 10 sessies al voelbaar. Neurofeedback bij overspannenheid maakt onderdeel uit van deze behandeling/therapie bij Burnout Klachten. Vaardigheden om burn out verschijnselen te herkennen en daarmee een burn out in de toekomst te voorkomen, zijn erg belangrijk en leren we je graag!

Plan een vrijblijvend gesprek in

Wil je hierover meer weten, plan dan een Gratis kennismakingsgesprek in!