Ik heb last van

Herken je dat gevoel? Zou je ook graag weer de gezonde versie van jezelf willen zijn? Los willen komen van rondtollende gedachten en/of pijnen die je blijven achtervolgen? Om maar niet te spreken over negatieve emoties waar je misschien wel helemaal niet meer uitkomt. En slapen, ja, daar ontbreekt het aan, of juist helemaal niet en slaap je té veel? Je weet in ieder geval één ding zeker, je wilt ervan af! Je bent op zoek naar dé oplossing om voor eens en voor altijd af te rekenen met deze klachten en weer de nieuwe versie van jezelf te worden! Leven in volle teugen in plaats van steeds maar te moeten overleven en blij te zijn als er weer een dag voorbij is.

Gelukkig kan de Inge van Liempt kliniek deze klachten heel goed behandelen. Dé oplossing is dichterbij dan je denkt!

Te behandelen klachten:

Lichamelijke klachten zonder medische oorzaak

Je voelt je vervelend en niet begrepen. Het lijkt wel of mensen denken dat je jezelf aanstelt. Maar dat is niet zo, je voelt wel degelijk wat je voelt. Dit is absoluut niet verzonnen!

Lees verder

Mentale klachten - Burnout en stress

Druk, druk, druk, je brein maakt overuren. Je jaagt je leven door, van het één naar het ander. Je voelt je intens ellendig en wilt rust alleen maar rust.

Lees verder

Depressieve gevoelens

Het voelt als een soort van kortsluiting in je brein. Je bent niet meer blij en kunt van weinig genieten. Je wenst dat het zo snel mogelijk overgaat, want je wilt jezelf weer zijn!

Lees verder

Angsten


Angst zorgt ervoor dat je bij dreigend gevaar een signaal krijgt, zodat je weet dat je op je hoede moet zijn of moet vluchten om aan het gevaar te ontkomen.

Lees verder