Ook dé oplossing voor jou?


Gerard: “Ik kan weer optimaal genieten!”


Sander: “Ik kan gewoon mezelf zijn.” Bianca: “Ik kan weer genieten!” Monique: “Ik ben zo blij!”
Gerard, Sander, Bianca en Monique hadden alle vier verschillende klachten. Onverklaarbare pijn, migraine, depressie en angstaanvallen en chronische vermoeidheid. Alle vier hadden ze al van alles geprobeerd om van hun klachten af te komen, maar zonder echt succes.


Voor mensen als Gerard, Sander, Bianca en Monique kan het leven heel zwaar zijn. Omstandigheden, ons lichaam, gedrag en het brein spelen hierbij een grotere rol dan we in eerste instantie zouden denken. Zij hebben allemaal invloed op onze hersenactiviteit. Als deze uit balans is, kunnen er klachten ontstaan. Of dat het geval is, kun je meten met een QEEG oftewel een hersenfilmpje. Blijkt uit dat filmpje dat dat het geval is, dan is er zeker iets aan te doen. Dat betekent dat je klachten echt opgelost kunnen worden!

Lees de ervaringen van deze vier cliënten, wie ik zeer dankbaar ben dat zij hun verhalen willen delen.


Sander van H. (37)

“Al vanaf mijn puberteit had ik last van angstaanvallen, onrust en neerslachtige buien. Ik kon dat niet doorbreken en was continu gespannen; het was echt verschrikkelijk. Het voelde of ik gevangen zat in mijn eigen lichaam. Ik volgde verschillende therapieën zoals cognitieve gedragstherapie en NLP, maar die hielpen mij helemaal niet. Een jaar geleden ongeveer kwam ik Inge tegen. Zij vertelde mij over de 4D behandelmethode, die zij in haar kliniek aan mensen zoals ik kan bieden en de resultaten die zij daarmee behaalde. Het sprak me erg aan!

Ik voelde me bij Inge op mijn gemak en vooral ook begrepen. Ik besloot bij haar de QEEG te gaan doen. Alles om me weer goed te voelen, al was het maar een klein beetje beter. Ik kreeg door Inge weer vertrouwen in de toekomst.

De eerste afspraak, om de QEEG te laten maken, was wel spannend. Met de QEEG wordt je hersenactiviteit bekeken. Ik was vooral benieuwd naar wat daar bij mij uit zou komen. Inge plakte allemaal elektrodes met een soort pasta op mijn hoofd. Ik hoefde daarna alleen maar stil te zitten, zonder al te veel met mijn ogen te knipperen. Zelf kon ik meekijken op een scherm. Je ziet dan je eigen hersenactiviteit, wat verder niet veel zegt: het zijn allemaal golvende bewegingen.

Na die QEEG hoopte ik dat Inge iets had ontdekt waardoor ik echt van die vervelende gevoelens af kon komen. Ik was gespannen voor de uitslag, totdat Inge aangaf dat ze wist dat ze mij echt kon helpen. Wat een fijn gevoel was dat zeg! In totaal ben ik 25 keer bij Inge geweest, waarbij ik tijdens het traject al veranderingen voelde.

Ik werd steeds minder neerslachtig en kon voortaan goed inslapen. Ook mijn angsten namen gaandeweg de behandeling aanzienlijk af, het is zo vreemd eigenlijk dat dit zomaar kan! Inmiddels zijn mijn klachten helemaal opgelost. Ik heb daarvoor wel goed moeten oefenen en ook neurofeedbacktraining gehad. Maar met een ongelofelijk resultaat: ik heb me in tijden niet meer zo verlost gevoeld, al klinkt dat misschien raar om te zeggen.

Ik werd altijd overschaduwd door de angsten en neerslachtigheid, maar nu is er weer ruimte voor mezelf en kan ik mijn leven opnieuw vorm gaan geven. Wat ik niet meer kon, lukt nu weer wel: ik kan gewoon mezelf zijn. En de impact die dat heeft op mijn sociale leven, mijn huwelijk en mijn rol als vader is bijna niet te beschrijven. Daarnaast heb ik nu ook weer de kans om in het arbeidscircuit terug te komen, echt waar. De 5D behandelmethode bij Inge, kan ik iedereen aanraden.”


Bianca B. (43)


“Ik had al zes jaar lang last van misselijkheid en buikpijn en was ook al die tijd ontzettend moe. Er waren allerlei onderzoeken gedaan, maar er werd niets gevonden. Uiteindelijk gaven de artsen aan dat ze dachten dat het psychisch was, wat voor mij voelde of ik niet meer serieus werd genomen, alsof ik gek was of alles zou verzinnen.

Uiteindelijk kwam ik bij Inge terecht die mij meteen serieus nam en bevestigde dat ik niemand voor de gek hield en dat ik die klachten wel degelijk had. Ze vertelde over de 5D behandelmethode, maar heel enthousiast was ik niet. Eerst zien, dan geloven, dacht ik. Ik had al zoveel toeters en bellen aan mijn lijf gehad dat ik me er gewoon niet aan toe durfde te geven. Maar een lichte hoop voelde ik wel.


Inge plakte de elektrodes op mijn hoofd waarbij ze naar mijn idee ging kijken of mijn hersenactiviteit wel goed was. Toen Inge aangaf dat de 5D behandelmethode echt voor mij kon gaan werken, ben ik er toch voor gegaan. En ja, na verloop van tijd werd de vermoeidheid minder, net als de misselijkheid en buikpijn. En ik kreeg steeds meer goede dagen.

Inmiddels heb ik 20 behandelingen gehad en gaat het heel goed. Ik kan eindelijk weer leven in plaats van overleven. Ik moet nu wel gaan werken aan mijn conditie en mijn spieren weer krachtig maken, maar dat kan ik in de sportschool. De stress heeft mij namelijk echt aangevreten. Maar langzaam hou ik alles weer steeds langer vol. Het mooie is dat Inge alles aan mij steeds goed heeft uitgelegd, ook waar mijn klachten vandaan kwamen. Met Inge had ik eindelijk iemand die iets aan mijn klachten kon doen. En sinds tijden hoef ik me niet meer de dagen door te slepen: ik kan weer genieten!”


Gerard van V. (56)


“Zo’n 8 jaar geleden kreeg ik last van onverklaarbare pijn in mijn armen en benen. Het werd erger en erger. Onderzoeken in het ziekenhuis, fysiotherapie en manuele therapie hadden niet het gewenste effect. Inmiddels was ik moedeloos en dacht ik dat ik maar moest accepteren dat ik voortaan met die pijn zou moeten leven. Toen ik Inge leerde kennen en zij mij duidelijk aangaf dat zij mij kon helpen omdat er misschien een disbalans in mijn hersenen zou zijn, was ik helemaal verwonderd. Maar Inge weet echt waar ze het over heeft en legde het me heel duidelijk uit. Ik besloot het te gaan doen.

In het begin was ik erg moe na de behandeling. 'Dit is heel normaal' zei Inge. Mijn lichaam kon nu eindelijk herstellen. Als het lichaam wil herstellen geeft het een vermoeidheidssignaal af zodat je ook daadwerkelijk rust neemt. Een powernap doen na een behandeling is dan ook erg fijn en helpend. Al met al was het een hele bijzondere ervaring. Vooral het inzicht in de afweren en overtuigingen die mijn gedrag bepaalde waren indrukwekkend. Gelukkig weet ik deze nu te herkennen, en beïnvloeden ze mijn gedrag en gevoel niet meer. Nu wordt ik ook veel minder snel boos en dat is heel fijn!

Na 22 keer bij Inge te zijn geweest, heb ik mijn leven terug. Ik fiets en wandel weer met plezier en kan opnieuw optimaal genieten met mijn vrouw, de kinderen en kleinkinderen.”


Monique L. (38)


“Al vanaf mijn 20ste heb ik last van migraineaanvallen. Daar kun je niet zo heel veel aan doen. Op tijd proberen rust te nemen, maar met een baan en een druk gezin lukt dat niet altijd. Ik hoorde via via van de 5D behandelmethode van Inge en nam contact met haar op om een afspraak te maken.

Inge is zo warm en vriendelijk, ik voelde me meteen op mijn gemak en gehoord. Inge vertelde me dat een leven zonder migraineaanvallen goed mogelijk kon zijn met deze behandelmethode. Toen ik dat hoorde, voelde ik me gewoon emotioneel worden, wat een heerlijkheid leek me dat.

De eerste keer bij Inge voelde ik wat gezonde spanning, maar het stelde eigenlijk niets voor. Ze legde alles goed uit waarna ik alleen maar op een stoel hoefde te gaan zitten. Ik kreeg elektrodes op mijn hoofd waarmee Inge een hersenfilmpje kon maken. Aan dat filmpje kon ze zien waar de activiteit in mijn brein te veel werkt of juist te weinig. Het was zo klaar.

Ik ben in totaal 10 keer geweest, waarbij ik me in het begin wat meer vermoeid voelde, maar daarna werden de klachten minder. En nu, na die 10 keer, kan ik eindelijk de moeder en de vrouw zijn die ik altijd had willen zijn. Ik ben zo blij! Ik heb geen migraineaanvallen meer gehad. Had ik dit maar eerder geweten. Iedereen zou dit moeten doen.”


EEG en de 5D behandelmethode bij de Inge van Liempt kliniek

In mijn kliniek doe je een aantal tests en krijg je een hersenfilmpje. Hierdoor kan ik zien of er sprake is van een disbalans in je brein. Is dit het geval dan kunnen jou klachten verholpen worden met de 5D behandelmethode.

Het is een unieke methode die elk onderdeel welke invloed heeft op jouw gezondheid, in kaart brengt en behandeld. Meetbaar en concreet en dat maakt het praktisch en goed uitvoerbaar voor iedereen.

Ik ben heel blij met de resultaten die al zijn behaald en hoop met deze methode nog veel meer mensen succesvol te mogen behandelen. De 5D behandelmethode is een prachtige aanvulling op wat ik allemaal al in kan zetten in mijn kliniek.

Ook voor jou?

Als je deze verhalen gelezen hebt en je vraagt je af of dit ook voor jou een oplossing zou zijn, plan dan een gratis kennismakingsgesprek in zodat ik je er meer over kan vertellen.

eeg 5d behandelmethode model

Spoedig neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Je kunt daar al je vragen stellen.

Voor de QEEG en de 5D behandelmethode heb je geen verwijzing nodig van de huisarts. Beiden worden gedeeltelijk vergoed vanuit je aanvullende zorgverzekeringspakket.