Inge van Liempt

Ik groeide op als de jongste van 6 kinderen in ons gezin. Een gezin vol pittige mensen met sterke persoonlijkheden. Al op jonge leeftijd was ik vooral aan het analyseren: waarom doet iemand zoals hij doet, waarom zegt hij wat hij zegt … Ik was altijd gevoelig voor de groepsdynamiek, waarbij ik iedereen weer met elkaar wilde verbinden. Maar nog steeds kan ik heel blij worden van een goede discussie aan de keukentafel.

Dat analyseren en vooral het willen begrijpen van mensen en hun gedrag, zijn uiteindelijk kwaliteiten geworden. Tijdens mijn studie en carrière is dat de manier geweest waarop ik vraagstellingen en uitdagingen benaderde. Met succesvolle resultaten.

Het werken met mensen vond ik altijd al boeiend, omdat de mens een boeiend wezen is. Niet gek dat ik een aantal jaren geleden koos voor de opleiding integratieve psychotherapie. Als therapeute wil ik mensen weer terug laten komen bij wie ze wezenlijk zijn, los van blokkades en klachten.

In 2015 was het zover en startte ik mijn eigen praktijk. Een praktijk met een andere en vernieuwde benadering.

Anders door gefocust te zijn op concreetheid, meetbaarheid, preventie en op de combinatie tussen medische en psychologische wetenschap. Deze combinatie maakt het mogelijk om meer inzicht te krijgen in de interactie tussen lichaam en brein. Door het succes van deze aanpak kon ik doorgroeien tot de Inge van Liempt kliniek met de unieke en succesvolle 5D behandelmethode. Een onderdeel hiervan is de neurofeedback methode.

Je leeft nú: Laat je leven niet bepalen door beperkingen!

Als je dat nu doet, maar niet wilt, dan kán dat ook. Je kunt elk moment kiezen om het anders te doen en psychologische hulp in te schakelen. Dat is niet heel gemakkelijk, maar ik help daarbij graag. Maak vrijblijvend een afspraak om te ontdekken hoe ik je kan helpen.

Verandering

Ook ik heb cruciale momenten van verandering doorgemaakt. Deze hebben mij gebracht naar waar ik nu ben en waar ik nu sta. Een therapeute die een andere kijk heeft op wie wij zijn en verbanden legt tussen lichaam, omgeving en de functie van het brein. Deze volledige benadering zie ik dan ook als een groot belang.

Mijn naam is Inge van Liempt,

Ik reset brein en lichaam!