Wendy Schamper

Hallo, ik ben Wendy, een 41-jarige vrouw met een passie voor het helpen van anderen. Ik kom uit een Brabants gezin waar iedereen welkom is en waar ik geleerd heb hoe belangrijk het is om anderen te ondersteunen en te helpen.

Na mijn opleiding heb ik veel gereisd en veel mensen ontmoet. Deze ervaringen hebben me geholpen om mijn passie voor de zorg verder te ontwikkelen en ik heb altijd alles aangepakt om mijn kennis en vaardigheden te verbeteren.

Hoewel ik ook te maken heb gehad met uitdagingen, heb ik altijd gestreefd naar de beste versie van mezelf en ben ik een coachopleiding gaan volgen en werkzaam als coach geweest. Nu werk ik als therapeut in de Inge v Liempt kliniek, waar ik mijn kennis en ervaring kan inzetten om anderen te helpen.

Ik ben bijzonder toegewijd aan mijn werk en de 5D-behandelmethode die we gebruiken in de kliniek past perfect bij mijn werkwijze. Ik ben dankbaar dat ik mijn passie kan uitoefenen en anderen kan ondersteunen op hun reis naar een betere gezondheid en welzijn.